Duna Aréna
Budapest legújabb látványossága a Duna Aréna a 2017-es FINA Világbajnokság fő helyszíne. Az úszó és vizes sportok világszínvonalú komplexuma két olimpiai méretű medencével, egy műugró medencével, valamint a versenyek alatt több mint 12 000 nézőt meghaladó befogadóképességével igazi kuriózum. Itt kerülnek megrendezésre a műugró- és az úszóversenyek.
tovább »
Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszoda
A Magyarország első olimpiai bajnokáról elnevezett létesítményt 1930-ban építették. Legendás vízilabda-generációk sora edzett itt. Tehetségük és kitartó munkájuk gyümölcseként kilenc alkalommal lettek olimpiai bajnokok, illetve három alkalommal aranyérmesek a korábbi FINA Világbajnokságokon. A Margitszigetet és ezt a páratlan vízilabdaközeget még a külföldi játékosok is a sportág Mekkájaként tartják számon, ahol egyszerre különleges és dicsőség vízbe szállni. Itt kerülnek megrendezésre a vízilabda mérkőzések.
tovább »
Városligeti tó
Az UNESCO Világörökségeként számon tartott Hősök tere szomszédságában, a Városligeti tavon kerül felépítésre két mobil medence és lelátók. Ez a fantasztikus helyszín egyszeri és megismételhetetlen élményt kínál, köszönhetően a különleges környezetnek, a klasszikus épületeknek és a versenyek impozáns hátteréül szolgáló Vajdahunyad várának. Itt kerülnek megrendezésre a szinkronúszó versenyek.
tovább »
Batthyány tér
Az UNESCO Világörökségeként számon tartott Budai Várnegyed alatt a Duna parton kerül felépítésre az óriás toronyugró torony és a lelátók. Ez a fantasztikus helyszín egyszeri és megismételhetetlen élményt kínál, köszönhetően a különleges környezetnek, a Dunának és a versenyek impozáns hátteréül szolgáló Parlamentnek. Itt kerülnek megrendezésre az óriás toronyugró versenyek.
tovább »
Balatonfüred, Tagore sétány
A Balaton a vízi sportok jól bejáratott helyszíneként a nyílt vízi úszók számára egy igazi paradicsom. A versenypályát a Tagore sétány közelében, a balatonfüredi kikötőnél alakítják ki, tökéletes látványt nyújtva mind a versenyre, mind pedig a Tihanyi-félszigetre. Közép-Európa legnagyobb édesvízi tava a résztvevőknek kellemes és biztonságos vízhőmérsékletet ígér. Itt kerülnek megrendezésre a hosszútávúszó versenyek.
tovább »